Cases

Ens omgangskreds siger meget om en, derfor viser vi gerne vores stolt frem. Her er plads til alle, store som små. Vi har endda skrevet lidt ekstra om nogle af vores super seje samarbejdspartnere, så du har mulighed for at se hvad vi har lavet sammen.

Vi har siden 2009 hjulpet utallige virksomheder med store og små opgaver og det vi er stoltest af er, at vi stadigvæk har en stor del kunderne endnu. Vi går utrolig meget op i, at vi har et tillidsfuldt og langt samarbejde – hvor vi sammen kan udfolde teknikken og få det bedste ud af de mange muligheder der opstår derved!

Udforsk vores cases

Aalborg Universitet

IT Kartellet har i et tæt samarbejde med Aalborg Universitet udviklet og idriftsat et tillægsmodul til det tværuniversiunelle system for Digital Eksamen, som skulle varetage multiple choice specifik.


Læs mere om @title

JKS

JKS er et on-going projekt, hvor flere virksomheder i KOLLAB samarbejder. I øjeblikket er både IT Kartellet, C2IT, C2IT Digital og /et al. med på rejsen.


Læs mere om @title

MitEUC

IT Kartellet har i tæt samarbejde med Imotivate udviklet uddannelses- og eksamenssystemet MitEUC. Platformen er bygget i Learning Management Systemet (LMS) Moodle, som er det førende open-source LMS på markedet.


Læs mere om @title

Argon 18

United Cycling / Argon 18 har udarbejdet et design, hvor IT-Kartellet har udviklet systemintegrationer mellem Drupal og Navision og en frontend-applikation.


Læs mere om @title

DJØF Forlag

IT-Kartellet har varetaget implementering, drift og vedligehold af DJØF forlags e-commerce og dertilhørende integration til Navision og ERP-system.


Læs mere om @title

Digitaliseringsstyrelsen

IT-Kartellet har implementeret, driftet, vedligeholdt og videreudviklet en Drupal hjemmeside siden 2017 for Digitaliseringsstyrelsen.


Læs mere om @title

KVUC

IT-Kartellet har hjulpet KVUC med at teste Moodle og har inspireret til at tænke i nye baner om undervisning og systemintegration.


Læs mere om @title

Novasol

Novasol har fået udviklet Java-applikationer til integration af systemer. Det skulle overføre data mellem deres mainframe og nye hjemmeside. Det er sket med basis i unittests, da datakvalitet var i højsæde.


Læs mere om @title

Saxo Bank

IT-Kartellet har hjulpet Saxo Bank realisere deres visioner for kurser og læring for ansatte. Mere end 1.700 medarbejdere gennemfører kurser i Saxo Banks eget system, som IT-Kartellet har hjulpet med at udvikle, så den opfylder Saxo Banks vision om et fængende, moderne og effektivt læringsmiljø.


Læs mere om @title

Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring var i besiddelse af store mængder data fra tracking af besøgende på virksomhedens hjemmesider. Kvaliteten af dataen var dog ikke høj nok, ligesom implementeringen trængte til et gennemsyn.


Læs mere om @title

UNI Login

IT-Kartellet har lavet et plugin så UNI Login kan bruges til at tilgå Moodle. På den måde, kan børn, unge og ansatte bruge deres digitale ID fra institituionen til Moodle systemer.


Læs mere om @title

Humac

Når du laver en ny hjemmeside, skal fornemt design følges af ligeledes avanceret funktionalitet. Da Humac senest opdaterede deeres hjemmeside, fokuserede de ikke blot på design. De implementerede også nye funktioner, til at spare tid og gøre livet lettere for kunder - og deres medarbejdere.


Læs mere om @title

Brevdueforeningen

IT Kartellet har siden 1990 hjulpet Dansk Brevdueforening med deres IT–udvikling, som først startede som Visual Basic 6 – men senere er opgraderet til en moderne web-løsning.


Læs mere om @title

CBS

Siden 2010 har IT-Kartellet været en del af udviklingssetuppet på CBS og har opbygget en række platforme med en lang række sammenhængende sites, som genbruger strukturer og er integreret med hinanden.


Læs mere om @title