Humac

ITK har siden 2019 bistået drift og udvikling af humac.dk. Designet er udarbejdet med input fra Humac. Sitet er i dag baseret på en Drupal 7, og består af en commerce-løsning, som indeholder en lang række integration. Den primære er en REST-integration til Navision, som er det bagvedliggende ERP-system. Integrationerne dækker over en række real-time overførsler, som understøttes af nogle batch-overførsler.

 

Søgning på sitet er i dag baseret på Elastic Search, som igennem modulet Search API sørger for at indexere hele sitet. Hertil er der udviklet et cookiebanner, hvor funktionaliteten går på tværs af de to sites.

 

Udover Drupal-sitet er der udviklet en række små applikationer fra bunden i Node.JS med en MariaDB database, som underliggende datastore. Applikationen er et middleware, som igennem en integration til hjemmesiden beregner hvilke refunderinger af studenterrabat, som Humac er berettiget til. Dette bliver, igennem en SOAP-integration til Apple, bliver claimet.


 

"Vi har ikke blot færre fejl, vi sparer også en masse tid. Når det kommer til sikkerhed, er det meget nemmere at observere GDPR overholdelse. Vi er glade for samarbejdet med IT-Kartellet. We ønsker kun én udbyder, der kan tage os hele vejen. Og IT-Kartellet er et godt match for os. De har udvist ekstraordinær IT-kompetencer og de forstår virkelig vores forretning."

Max Frost, Operations & Project Manager hos Humac A/S.
Humac

IT-Håndværk

Som repræsentant for Apple ved Humac, at design og brugervenlighed ermindst lige så vigtigt som funktionalitet. Som en ekslusiv forhandler, har de bestemte standarder de skal følge. De planlagde at tilføje nye funktioner til hjemmesiden, men indså hurtigt, at det krævede mere avancerede programmerings kompetencer. Deres butikker og kunder afhænger af hjemmesidens eksisterende funktioner, så den er ekstremt vigtig får deres forretning. Humacs hjemmeside skal drive kunder ind i butikkerne, men de ønsker stadig muligheder på hjemmesiden for at gøre livet lettere for kunder - og for dem. For at få hjemmesiden til at virke som ønsket, havde de behov for hjælp fra reelle IT-håndværkere. Der kom IT-Kartellet på banen.

Et nyt håb

Humac havde behov for at hjemmesiden kunne understøtte supportfunktioner som click-n-collect for butikkerne, et indløsningssystem for studerendes rabat of refunderinger, og et tilbage-købs-vurderings-system for estimering af værdien af brugte produkter. "Vi skiftede for nyligt fra Sitecore til Drupal og en ny opdatering fra version 7 til version 8, som gav nogle problemer. Tidligere blev websitet administreret af én medarbejder, som den eneste ansvarlige. Medarbejderen havde gjort et fantastisk stykke arbejde, men naturligvis på sin egen måde. Det betød, at IT-Kartellet måtte dykke ned i hans programmering og forstå hans måde at kode på. Ikke en let opgave at overtage. Men missionen lykkedes – vi var imponerede."

 

Desuden blev nogle nye løsninger tilføjet. For eksempel automatisering af indløsningssystemet. Normalt håndterer Humac indløsningssystemet manuelt. Men én gang om året omkring studiestart, når Humac kører deres studiekampagne, bliver indløsningssystemet et fuldtidsjob for 4-5 medarbejdere. Tidligere plejede Humac at ansætte studiemedarbejdere for at klare den ekstra arbejdsbyrde under kampagnen. Men uden for kampagneperioden er det stadig mere end et deltidsjob, og Humac har ikke ressourcerne til at dække det effektivt. IT-Kartellet formåede at automatisere kravsystemet, og det siger sig selv, at det sparer meget tid for Humacs medarbejdere.

Vil du vide mere?

Bjarke er en IT-ninja: Stille, hurtig og en stærk magtfaktor, der ikke kan ignoreres.

Bjarke Laustsen

Senior Developer
+45 26 33 45 65

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer