Saxo Bank

Samarbejdet mellem Saxo Bank og IT-Kartellet var ikke rosenrødt fra starten. Der blev presset for at få så hurtig reaktionstid som muligt. Saxo Bank havde høje forventninger og ønskede derfor ikke et almindeligt kunde/leverandør-forhold. Det har skabt en ægte og nær relation. Der blev fra start lagt en indsats i at samarbejdet, og drøftet hvad var ønsket i et partnerskab. Det fangede vi ved IT-Kartellet og fik et uformelt, enkelt og positivt forhold uden bureaukrati.

 

Det bød på en lang række tilpasninger af Moodle's udseende, funktionalitet og brugervenlighed. Der blev opbygget et road map for visionen, som slutresultatet blev bygget efter. Der skulle notater og idéer konverteres til et levende og lækkert system. Det skete i en proces med meget fart på, hvor de hos Saxo Bank løbende fik inspiration og nye idéer og meninger, som krævede ændringer. Når nye muligheder åbner sig, skal de følges til dørs, så behov og krav stadig bliver løst. Hvadend de forestiller sig, kan blive til virkelighed.

"Da jeg kom til, var de daværende samarbejdspartnere ikke rigtigt nået nogen vegne. Hele læringsprojektet var tørt og kedeligt - og det krævede et meget stort skridt at nå fra det daværende udgangspunkt til opfyldelsen af vores vision. Det har IT-Kartellet – efter vi lige skulle arbejde os ind på hinanden - evnet at hjælpe os med.

 

Vores læring skal være interessant og medrivende. Teknologisk avantgardistisk. Og det skal helt sikkert ikke være ens for alle. Eksempelvis har vi arbejdet en del med integrerede uddannelsesvideoer, der giver kursisten en nærmest overdådigt ægte oplevelse, og opfører sig forskelligt - afhængigt af, hvor kursisten er, og hvilket medie, der læres fra. "
 

Nicholas James Whiting, Creative Director og Global Vice President i Saxo Bank

Hvad IT-Kartellet har lavet for Saxo Bank

Udviklet den teknologiske løsning på Moodles tekniske infrastruktur til Saxo Banks Trading Academy, http://academy.tradingfloor.com/. 
 

Ved konfigurationen af de to Moodle sites har IT-Kartellet integreret e-learning platformene med Saxo Banks eksisterende Single Sign-On løsning, der er baseret på ADFS. Der er anvendt PHP Simple SAML på Moodlesiden til integration op i mod ADFS. 
 

Løsningerne drives fra Amazon Webservice, som kvalitetsmæssig er nogle af de førende indenfor cloud baseret infrastruktur. 
 

IT-Kartellet varetager hosting og applikations-support af de to Moodle sites. Der ydes 24/7-support med 1 times responstid og løsningen monitoreres af IT-Kartellet. 
 

SaxoBank

Om Saxo Bank

Siden Saxo Bank i juni 2001 modtog sin status som europæisk bank, er Saxo Bank hurtigt blevet en markant spiller inden for online investeringer, dette skyldes primært det skarpe fokus på kundeservice, konkurrencedygtige priser samt konstant fokus på udviklingen af en branchens førende handelsplatforme.

 

Saxo Bank A/S er en autoriseret og offentlig reguleret dansk bank, med speciale inden for online handel og investeringer på tværs af globale finansielle markeder. Saxo Bank giver private investorer og institutionelle kunder mulighed for at handle Valuta, CFD’er, ETF’er, Aktier, Futures, Optioner og andre derivater via vores prisvindende handelsplatform. Derudover tilbyder Saxo Bank også professionel portefølje- og formueforvaltning 
 

Vil du anbefale IT-Kartellet til andre virksomheder?

”Det er egentlig et rigtigt godt spørgsmål. Ja, det vil jeg faktisk, de ved nemlig, hvad de har med at gøre. Det har været en udfordring at komme til, hvor vi er nu. Vi kræver enorm agilitet og fleksibilitet, vi vil eksperimentere hele tiden, vi presser vores samarbejdspartnere hårdt og forlanger rigtigt meget af dem. Og IT-Kartellet har efterhånden forstået det – og leverer. Vi har lyst til at se, hvor langt udviklingen kan føre os, og vi regner med, at IT-Kartellet kan bringe os derhen.”
 

Nicholas James Whiting, Creative Director og Global Vice President i Saxo Bank

Vil du vide mere?

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer

Bjarke er en IT-ninja: Stille, hurtig og en stærk magtfaktor, der ikke kan ignoreres.

Bjarke Laustsen

Senior Developer
+45 26 33 45 65