Argon 18

IT Kartellet har stået for implementering af nordic.argon18.com i Drupal 8, samt udarbejdelse af tilhørende integration til Navision og udvikling af selvstændig frontend-applikation i Angular. Sidstnævnte er knyttet til Drupal igennem et REST-api, som trækker og sender data til Drupal igennem en række webservices udarbejdet på på begge sider.

 

Argon 18 udarbejdede designet i samarbejde med deres faste designbureau med lokation i Canada. IT Kartellet baserede derfor det implementerede design på designtemplates og designmanual herfra, men udarbejdede også selv yderligere templates for at dække de sidetyper, som ikke var en del af designoplægget. Selve designet blev udarbejdet på en base af Bootstrap og med jQuery som hjælpeværktøj i forhold til at skabe en blinkfri hjemmeside for brugeren, samt nemt få adgang til elementer som lazy-load mm. Hele sitet er udarbejdet responsivt for at sikre, at løsningen også virker på mobile enheder.

 

Løsningen blev baseret på Drupal 8 med Drupal Commerce, som underliggende shopløsning. MariaDB blev udvalgt som den bagvedliggende database, som spillede sammen med Apache Solr, som søgemotor for søgning af content i Drupal.Hele sitet blev lavet til at understøtte tilgængelighedskrav WCAG 2.1 Level A.

 

Ud over at bitså med udvikling af sitet har IT Kartellet haft ansvaret for drift, vedligehold og support af sitet siden det blev launchet. Herunder er sittet løbende blevet opdateret og opgraderet, samt videreudviklet.
 

Vil du vide mere?

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer

Bjarke er en IT-ninja: Stille, hurtig og en stærk magtfaktor, der ikke kan ignoreres.

Bjarke Laustsen

Senior Developer
+45 26 33 45 65

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06