MitEUC

IT Kartellet har i tæt samarbejde med Imotivate udviklet uddannelses- og eksamenssystemet MitEUC. Platformen er bygget i Learning Management Systemet (LMS) Moodle, som er det førende open-source LMS på markedet.

 

MitEUC blev bl.a. bygget til at understøtte følgende funktionalitet:

  • Oprette og afvikle kurser, opgaver, prøver og eksamensforløb
  • Planlægning og opsætning af eksaminer og prøver
  • Tilgængeliggøre opgaver og eksamensmateriale på planlagte tidspunkter
  • Upload af opgaver og prøver indenfor fastsatte deadlines
  • Anvendelse af quiz- og formularformater i undervisnings- og eksamensforløb 
     

Hvad IT Kartellet har bidraget med

Indgående kendskab til digitale undervisningsplatforme, herunder best practice på tværs af uddannelsesinstitutioner 
 

UI & UX design 

Frontend- og backend-udvikling

Projektledelse

Test og implementering

Undervisning og uddannelse af brugere

Support

Strategisk rådgivning ift. videreudvikling

Samarbejdet

Vores relation til Imotivate styrkes gennem et løbende samarbejde og videreudvikling af platformen. IT Kartellet har et indgående kendskab til Moodle-platformens muligheder gennem mange løsninger til større danske uddannelsesinstitutioner. Imotivate bringer idéer til forbedrede arbejdsgange eller brugeroplevelser i spil. Udviklere, designere og forretningsspecialister konkretiserer og udarbejder løsninger i tæt samarbejde. Således planlægges systemets udviklings-roadmap i fællesskab gennem effektiv anvendelse af projektstyringsværktøjet Jira. Platformen udnytter en stor del standard funktionalitet i Moodle, men rummer også en lang række tilpasninger som imødekommer MitEUC’s specifikke behov. 

Vil du vide mere?

Niklas er en del af kerneholdet hos IT-Kartellet og arbejder sammen med de andre i teamet for at vedligeholde og udvikle de løsninger, kunderne ønsker. Som person er Niklas nysgerrig og elsker at lære.

Niklas Lykke-Bøndergaard

Junior Developer

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer

Lucas er på alle måder et vidunderbarn inden for IT. Meget dygtig, passioneret og absolut dedikeret, så snart han fik blod på tanden.

Lucas Nielsen

Junior Developer

Jakob er måske vores skarpeste kniv i skuffen: Altid cool, rolig og afslappet, det er sjældent at se ham stresse eller panike over problemer. Hvorfor skulle han også det, han kommer jo til at løse dem alligevel!

Jakob Bo Larsen

Senior Developer