DJØF Forlag

IT-Kartellet har siden 2017 varetaget implementering, drift og vedligehold af DJØF Forlags e-commerce løsning. Løsningen er baseret på Drupal og har integration til Navision og det bagvedliggende ERP-system. Hertil kommer en række integrationer til fagsystemer fra forlagsbranchen, som sikrer beskrivelser og produkter fremstår korrekt, samt at produkterne bliver publiseret på det rette tidspunkt i deres flow.

 

Designet af systemet er udviklet og vedligeholdt af DJØF Forlags designbureau, som er styret af en inhouse grafiker. Alle elementer i sitet er udviklet således, at sitet også kan bruges til en række subsites, som kan danne kampagnesider for de enkelte faglige temaer, som der arbejdes med.

 

DJØF Forlag hoster selv løsningen hos en ekstern hosting-provider, men IT-Kartellet yder support på applikationen, for at sikre hurtig responstid på såvel support og udviklingsarbejde.

 

Drupal fokuserer på informationssites, men fungerer også ud fra best practice e-commerce principper med henblik på konvertering. I perioden, er der udarbejdet en løsning, som muliggør forlaget at udstille en række særskilte sider, som indeholder information omkring de enkelte bøger. Hertil kommer en grafisk optimering af forsiden og bogsiderne, samt løbende optimering og vedligehold.
 

Vil du vide mere?

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06

Bjarke er en IT-ninja: Stille, hurtig og en stærk magtfaktor, der ikke kan ignoreres.

Bjarke Laustsen

Senior Developer
+45 26 33 45 65

Lucas er på alle måder et vidunderbarn inden for IT. Meget dygtig, passioneret og absolut dedikeret, så snart han fik blod på tanden.

Lucas Nielsen

Junior Developer