UNI Login

IT-Kartellet står bag et Moodle plugin som lader studerende og undervisere logge ind i Moodle via deres UNI•Login.

UNI•Login er et digitalt id for børn, unge og ansatte på institutioner, som giver adgang til nationale tjenester og en lang række pædagogiske services og online læremidler. UNI•Login kan bruges både til gratis webtjenester og til webtjenester, som institutionerne kan abonnere på.

 

Med UNI•Login slipper brugere for at skulle huske flere forskellige kodeord, og kan i stedet logge ind med de samme oplysninger som de bruger til elevintra, ordbogen.com og mange andre services. I stedet for at indtaste sit brugernavn og adgangskode i Moodle sendes brugeren til UNI•C og logger ind, hvorefter han sendes tilbage til Moodle. Hvis brugeren ikke findes i forvejen oprettes han i Moodle med det navn og email-adresse der er angivet hos UNI•C (som oftest brugerens skolekom adresse).

 

Pluginet er udgivet gratis, og kan hentes på:

https://moodle.org/plugins/view/auth_unilogin

Hos IT-Kartellet tilbyder vi dog også at installere pluginet for dig, enten separat, eller i forbindelse med etablering af en Moodle installation. Det er også muligt at udvide pluginet således at brugere får tildelt den rigtige rolle (fx lærer, elev, TAP osv.) og bliver tilmeldt de rigtige kurser når de logger ind. Kontakt os for at høre mere.

Vil du vide mere?

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer