JKS

JKS er Danmarks førende vikar-og rekrutteringsvirksomhed, som dagligt håndterer omkring 6.000 vikarer. Så mange daglige vikarer sætter krav til, at systemerne spiller 100 procent hver dag – og fremstår både fleksible og effektive.  JKS er et on-going projekt, hvor flere virksomheder i KOLLAB samarbejder. I øjeblikket er både IT Kartellet, C2IT, C2IT Digital og /et al. med på rejsen.

Et system til tiden

Når man lever af at sælge tid, så er det naturligvis altafgørende, at man har helt styr på den. Både hvor meget tid, der er brugt, men også hvem, der har brugt tiden, og ikke mindst hvad tiden er brugt til. Hos JKS havde man i årevis arbejdet med det samme timeregistreringssystem. Systemet, der var blevet udbygget i flere omgange, fungerede ikke længere optimalt. Kunderne oplevede, at det var svært at logge ind og vanskeligt at skabe sig et overblik. 

Systemet skulle derfor omskrives, så det blev simpelt at bruge for den enkelte vikar, men samtidig passede ind i det nye systemlandskab, der var under udvikling hos JKS.  Dette var lige en opgave for IT Kartellet, hvor resultatet blev en pålidelig og brugervenlig mobilapp, som igennem GPS-data og sensorer sikrer høj datakvalitet i den enkelte registrering.  

Med den nye tidsregistreringsløsning fra IT Kartellet er det ikke alene JKS’ medarbejdere, der har fået en mere brugervenlig løsning. Løsningen giver også vikarerne mulighed for nemt at tjekke ind via en app på deres mobiltelefoner og dermed sætte tidsregistreringen i gang. Løsningen, der tidligere var web-baseret, kører nu som en mobil-løsning hos vikaren. Dette gør det nemt for vikarerne at skifte registreringsområde, og for virksomhederne at få præcise registreringer at arbejde med, når vikartimerne skal faktureres internt. 

“Når man først er gået i gang med at digitalisere, så opstår der hele tiden nye idéer og ønsker til ting og processer, man gerne vil have gjort smartere. Det lyder måske lidt klichéagtigt, men vi synes, at vi er på vej i en digital transformation. Både kunder og vikarer har været meget aktive og meldt ind med forslag og nye idéer.”
 

Søren Ingemann, underdirektør hos JKS
ITK JKS

Det skal simpelthen være korrekt. Vi er nødt til at have et system, der fungerer 100 procent sikkert og effektivt – og som brugerne synes er nemt at anvende,” siger Søren Ingemann, underdirektør hos JKS. Vi kan vist godt sige, at løsningen har været en gamechanger, når det nu kan lykkes at håndtere de 6.000 lønudbetalinger uden bøvl. Det viser bare endnu engang, at fremtiden er digital – og det kræver gode digitale løsninger.  


Der sker fortsat forandringer for det bedre. Vi kan godt løfte sløret for at vores dreamteam med IT Kartellet, C2IT, C2IT Digital og /et al. arbejder på at gøre hver dag lettere for medarbejderende i JKS, som dagligt matcher vikarer med arbejdsordrer. Det kommer til at revolutionere arbejdsgangene og bringe et helt nyt overblik over alle de informationer, som det kræver for en virksomhed med mange ansatte.
 

Vil du vide mere?

En ægte pioner inden for IT: Da Lasse startede sin karriere, var internettet lige ved at ske, og han opfandt nok det meste af det selv.

Lasse Skytte Knudsen

CTO
+45 40 37 90 82

Emil har længe haft interesse for teknologi. Han elsker at udforske forskellige teknologier. Emil har 5 års erfaring som udvikler og er ekspert i C# og TypeScript. Når han ikke arbejder, elsker han at bowle og rejse med sine venner og familie.

Emil Mylius Hansen

Core Developer