Digitaliseringsstyrelsen

IT-Kartellet har over to omange implementeret et site for Digitaliseringsstyrelsen. Første del af projektet blev igangsat i 2017 og reimplementeringen skete i 2019. Undervejs i hele projektet har IT-Kartellet varetaget drift, vedligehold og udvikling på sitet, som er baseret på en Drupalløsning.

 

Bag selve løsningen er en MySQL-database, samt en Nginx webserver, som også fungerer som reverse proxy og dermed første cachinglag – hvilket sikrer god performance på sitet i perioder med mange besøgende. Site og moduler er vedligeholde igennem brugen af Composer og Drush, hvilket sikrer en ensartet og nem måde at foretage den daglige administration af Drupalsitet.

 

Designet blev udarbejdet og leveret af ShiftCPH med input fra II-Kartellet, som var med under hele processen for at sikre, at det leverede design også teknisk kunne implementeres uden, at projektet blev unødvendigt dyrt.

 

Sitet er bygget op omkring en lidt særlig navigation, idet en række OIOmodeller faktisk fungerer som navigation til resten af sidens indhold, hvilket er baseret på Drupal Views og en række integrationer igennem selvudviklede REST-Apiet i Drupal, som i kombination med jQuery skaber fundamentet for en rigtig god brugeroplevelse.


 

Vil du vide mere?

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer

Jakob er måske vores skarpeste kniv i skuffen: Altid cool, rolig og afslappet, det er sjældent at se ham stresse eller panike over problemer. Hvorfor skulle han også det, han kommer jo til at løse dem alligevel!

Jakob Bo Larsen

Senior Developer

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06