KVUC

IT-Kartellet har hjulpet KVUC med at teste Moodle og har inspireret til at tænke i nye baner om undervisning og systemintegration. 

KVUC er Københavns Voksenuddannelsescenter - en selvejende institution under staten - og tilbyder undervisning inden for følgende uddannelsesområder:

  • Almen Voksenuddannelse – AVU
  • Højere Forberedelseseksamen – HF
  • Gymnasial Supplering - GSK
  • Forberedende Voksenuddannelse - FVU

 

I skoleåret 2013/14 havde KVUC 13.624 cpr-kursister eller 3.674 årskursister. Pr. juni 2014 beskæftiger KVUC i alt 520 medarbejdere (opgjort i årsværk); heraf er 300 HF/GSK-lærere og 117 AVU/FVU/OBU-lærere.

Undervisnings fornyelse

Der er en stor opgave at sætte sig in i nye systemer. Derfor har IT-Kartellet klædt KVUC's lærere godt på, ved at introducere dem til Moodle på en motiverende og inspirerende måde. God undervisningg skaber engagement og nytænkning og det inspirere til fornyelse og bedre vidensdeling og erfaringsudveksling i arbejdet med undersvisningsmateriale. Derfor skulle det forhåndenværende værktøjer i Moodle udnyttes, hvilket der er meget erfaring med hos IT-Kartellet

"Efter anbefalinger fra både CBS og RUC valgte KVUC IT-Kartellet til at facilitere test af Moodle for en lille gruppe af skolens lærere og kursister i august 2014. Resultatet af testen gjorde, at KVUC besluttede at fortsætte med Moodle. IT-Kartellet supporterede installationen og introducerede samtidigt Moodle for skolens testlærere. 

 

Samarbejdet med IT-Kartellet har været tæt og godt – både under testen og efterfølgende, hvor KVUC bruger ITKartellet til undervisning og rådgivning. Sammen har vi fået skabt en rigtig fin ramme for undervisning af KVUC’s lærere i Moodle."


 

Katrine Gorrissen, ekstern projektleder hos KVUC

Vil du vide mere?

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director
+45 26 39 78 06

Jakob er måske vores skarpeste kniv i skuffen: Altid cool, rolig og afslappet, det er sjældent at se ham stresse eller panike over problemer. Hvorfor skulle han også det, han kommer jo til at løse dem alligevel!

Jakob Bo Larsen

Senior Developer

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam Vongrej

Lead Developer