Vidensunivers

IT Kartellets Vidensunivers er din one-stop-shop for alt relateret til webudvikling. Her finder du et omfattende bibliotek af gratis webinarer og artikler, der dækker alle aspekter af webudvikling, fra begynderniveau til avanceret.

Uanset om du er en erfaren programmør, der ønsker at holde dig opdateret på de seneste trends, en nybegynder, der ønsker at lære de grundlæggende principper for webudvikling, eller en virksomhedsejer, der ønsker at forstå mere om, hvordan du kan bruge webben til at drive din virksomhed, har IT Kartellets Vidensunivers noget for dig.

Artikler

Smartphonen: Alt det, der er galt med verden, i én enhed.

Da den første iPhone så dagens lys for mere end et årti siden, ændrede den fundamentalt både medielandskabet såvel som menneskelig adfærd selv. Genesis: Æraen for smartphones var begyndt. Næsten 15 år inde er det tid til at drage nogle konklusioner.

Læs mere om @title

IT-Kartellet og HackYourFuture slår kræfterne sammen

HackYourFuture er en non-profit organisation, der hjælper mennesker med begrænset adgang til uddannelsesmuligheder og arbejdsmarkedet. HackYourFuture er en kodningsskole, der tilbyder IT-uddannelse til flygtninge, asylansøgere og andre udsatte grupper.

Læs mere om @title

Webinarer

Afholdt

21-02-2024

Sæt din læring i system - LMS

Webinar om LMS (Learning Management System) – få en intro til læring og hvordan du kan sætte læring i system. Der vil også være cases til inspiration.

Læs mere om @title

Afholdt

11-05-2021

Udnyt Spilteknologi i din Virksomhed

Se din virksomhed fra en spiludviklers synspunkt og nå det næste niveau af digitalisering.

Læs mere om @title

Tjek vores ydelser ud

Mobile Development

Mobile Development

Hos IT Kartellet specialiserer vi os i at udvikle innovative mobilapplikationer, der imødekommer dine unikke forretningsbehov. Med en omfattende pakke af teknologier leverer vi skræddersyede mobilløsninger, der udmærker sig inden for funktionalitet, brugeroplevelse og ydeevne. Uanset om det er udvikling af en helt ny app fra bunden eller tilpasning af en eksisterende til at imødekomme nye krav, sikrer vores ekspertise, at din mobile tilstedeværelse er stærk, engagerende og i tråd med dine forretningsmål.

Læs mere om @title

Sammen med dig skaber vi værdi, så hvornår skal vi starte?