JKS

JKS er et on-going projekt, hvor flere virksomheder i KOLLAB samarbejder. I øjeblikket er både IT Kartellet, C2IT, C2IT Digital og /et al. med på rejsen.

CBS

Siden 2010 har IT-Kartellet været en del af udviklingssetuppet på CBS og har opbygget en række platforme med en lang række sammenhængende sites, som genbruger strukturer og er integreret med hinanden.

Digitaliseringsstyrelsen

IT-Kartellet har implementeret, driftet, vedligeholdt og videreudviklet en Drupal hjemmeside siden 2017 for Digitaliseringsstyrelsen.

DJØF Forlag

IT-Kartellet har varetaget implementering, drift og vedligehold af DJØF forlags e-commerce og dertilhørende integration til Navision og ERP-system.

Humac

Når du laver en ny hjemmeside, skal fornemt design følges af ligeledes avanceret funktionalitet. Da Humac senest opdaterede deeres hjemmeside, fokuserede de ikke blot på design. De implementerede også nye funktioner, til at spare tid og gøre livet lettere for kunder - og deres medarbejdere.

Novasol

Novasol har fået udviklet Java-applikationer til integration af systemer. Det skulle overføre data mellem deres mainframe og nye hjemmeside. Det er sket med basis i unittests, da datakvalitet var i højsæde.

Stephen har virkelig det hele: Den første på kontoret, gentleman, høflig over for alle og går altid den ekstra mil for kunder, projekter og kolleger.

Stephen Adu

Front-end Developer

IT-Kartellet og HackYourFuture slår kræfterne sammen

HackYourFuture er en non-profit organisation, der hjælper mennesker med begrænset adgang til uddannelsesmuligheder og arbejdsmarkedet. HackYourFuture er en kodningsskole, der tilbyder IT-uddannelse til flygtninge, asylansøgere og andre udsatte grupper.

Læs mere om @title

Afholdt

17-06-2021

Skab Bedre Brugeroplevelser

Vil du skabe bedre brugeroplevelser og mere effektive digitale løsninger?

Vi opfordrer dig til at deltage i vores næste webinar og høre, hvordan du kan anvende UX (brugeroplevelse) og UI (brugergrænseflade) teknikker til at skabe mere brugervenlige, værdifulde løsninger og en effektiv udviklingsproces.

Vi vil inspirere dig til at genoverveje dine processer som en UX designer, med flere caseeksempler.

 

Deltag i webinaret hvis du ønsker at:

Læs mere om @title

Afholdt

11-05-2021

Udnyt Spilteknologi i din Virksomhed

Se din virksomhed fra en spiludviklers synspunkt og nå det næste niveau af digitalisering.

Læs mere om @title