Om os

Vi er vaskeægte tech entusiaster – du ved, den cool slags, som faktisk kan deres håndværk!  

 

Vi tror på, at succes følger trivsel, og derfor lægger vi vægt på vores indbyrdes relationer og skaber gode vibes på kontoret og i projekterne. Først og fremmest er vi mennesker og vores mål er at leve op til vores ansattes drømmejob og skabe muligheder og projekter hvor de kan shine – hvilket i sidste ende kommer vores skønne kunder til kode og til gode!

 

Selvom softwareudvikling principielt ikke har ændret sig, så har måderne at arbejde på. Derfor har vi skabt et knivskarpt kartel, hvor vi har samlet eliten indenfor feltet. Vi finder det helt naturligt at udforske og finpudse vores teknikker, så vi kan hænge på i den lynhurtige branche.  

0

Medarbejdere

0

Glade kunder

0

År i branchen

Hvem er IT-kartellet?

IT Kartellet blev startet ud fra ambitionen om, at vi skulle være de absolut bedste og transformere den måde man lavede IT projekter på i Danmark, ja faktisk hele verden. Der var nok noget ungdommelig arrogance i ambitionerne og troen på os selv, men grundholdningen om, at vi ville være bedst ligger stadigvæk dybt i vores DNA.

I virkeligheden gør vi faktisk det samme som mange andre softwarevirksomheder; udvikler softwareløsninger i tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi lytter til ønsker og krav for sammen at finde den bedste løsning både teknisk og økonomisk. Men derudover tør vi godt tage ejerskab og udvikler produkter med liv og sjæl, som var de vores egne – og heri er forskellen. Hos os får du virkelig menneskerne bag at føle – og ved at kombinere forskellige områder inden for programmering kan vi få ethvert teknisk projekt til at tage form. 

IMAGE

Henrik fortæller

Manifest

Vores manifest er en beskrivelse af de grundholdninger vi har som virksomhed; det vi tror på, finder fællesskab i og dermed dagligt arbejder efter. Manifestet er ikke perfekt eller endeligt, men er ligesom os under konstant udvikling. 

Kollab

Men vi kan så meget mere

Vi er nemlig en del af koncernen KOLLAB, og sammen står vi skulder ved skulder og leverer digitale løsninger i verdensklasse. Hos KOLLAB samler vi det dygtigste hold af digitale specialister. Ja faktisk så tør vi godt at sige, at vi kan levere løsninger 360 grader rundt om din virksomhed.

KOLLAB består af individuelle selskaber og udover os er der specialister indenfor alle har hver deres specialist felt indenfor strategi, softwareudvikling, Microsoft løsninger, drift og support. Du behøver ikke længere at jonglere mellem forskellige leverandører eller bekymre dig om koordinering - vi står for det hele, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Mød teamet

Vi er frygtløse digitale håndværkere, som stortrives i det uformelle, simple og positive. Vi samarbejder med vores kunder for at skabe værdifulde forandringer. Først og fremmest er vi dog mennesker, hvorfor vi er lige så dine hobbyer og passioner.

Mange af os har arbejdet sammen i mange år – og vi håber og går efter, at vi kommer til at arbejde sammen mange år endnu. Vi beklager derfor hvis vores humor bliver lidt for intern – vi elsker bare at have det sjovt sammen!