Historie

IT Kartellet blev startet ud fra ambitionen om, at vi skulle være de absolut bedste og transformere den måde man lavede IT projekter på i Danmark, ja faktisk hele verden. Der var nok noget ungdommelig arrogance i ambitionerne og troen på os selv, men grundholdningen om, at vi ville være bedst ligger stadigvæk dybt i vores DNA. Trodsigheden og kampgejsten er der nok også men vi går dog mere ydmygt til værks i dag.

ITK Kollab

Vi anerkendte fra start, at hvis man vil være de bedste, så skal man arbejde med de bedste. Dette er inspirationen til vores navn og vores slogan; Konkurrenceforvridende kompetente. Det betyder i alt sin enkelthed, at vi finder de bedste udviklere og teknikere og samler dem i en stærk sammenslutning, der har som formål at løse svære og spidsfindige tekniske projekter. Vi vokser sammen, udvikler sammen og har det sjovt sammen! 

 

Under vores ydelser kan du læse, at vi ikke gør os i PowerPoints eller lange rapporter og sandheden er nok, at vi over årene skulle have fokuseret vores forretning mere i specifikke retninger. Vi er dog ikke særlig interesseret i bundlinje, strategier og transformationsplaner. Vi går mere op i udvikling, eksperimenter og frem for alt, at vi har det sjovt. IT Kartellet har derfor været mange ting over årene. Vi har stået bag forskellige produkter, været med i projekter for globale giganter og mikroskopiske interesseorganisationer – og fællestrækket har altid været den gode tekniske udfordring.

Kollab

I 2019 kom KOLLAB ind i billedet, idet vi delte og deler et fælles syn på, at kompetence gør en forskel. Vi er derfor i dag en del af KOLLAB, og selvom vi arbejder under vores egen identitet, så har vi fået en lang række søskende som gør vores kompetencer skarpere og giver os langt flere værktøjer i værktøjskassen.  

 

i IT Kartellet er vi dem vi er og prøver hverken at lyve os større eller bedre end vi er. Vi er kreative softwareudviklere, som brænder for at skabe nye værdiskabende løsninger i samarbejde med en masse andre dygtige mennesker. Ikke så meget hokus pokus, ingen lange rapporter – bare programmering og problemløsning!