Manifest

Vores manifest er en beskrivelse af de grundholdninger vi har som virksomhed; det vi tror på, finder fællesskab i og dermed dagligt arbejder efter. Manifestet er ikke perfekt eller endeligt, men er ligesom os under konstant udvikling.

Menneskerne bag

  • Vi kan lide hele mennesker, der har et liv og mål udenfor virksomheden. Derfor behandler vi alle forskelligt for at skabe den bedste ramme for den enkelte – Derved behandler vi faktisk alle på samme måde.
  • Vi arbejder på, at dyrebare menneskelige ressourcer bruges bedst muligt. Det betyder blandt andet, at vi tror på at give det enkelte menneske ret til selv at tage initiativ og beslutninger - ellers rykker vi ingen steder.

Relationerne

  • Vi tror på langvarige relationer og åbenhed i vores dialog. Alle kommer til at fejle, men hvis vi er åbne omkring fejl eller ønsker omkring forandring, er der også en mulighed for at skabe en ny og bedre fælles fremtid.
  • Vi mener, at alt veludført arbejde er baseret på tillid imellem de implicerede parter; en klar aftale er bedre end en kontrakt og så længe begge parter vil samarbejdet og ser værdien deri, så kan man i fællesskab finde den bedste vej frem.

Kompetencer

  • Vi tror på, at høj faglighed betaler sig på lang sigt. Derfor sætter vi en ære i konstant at udfordre os selv med forskellige problemstillinger og teknologier.
  • For os handler det om at være løsningsorienterede, fra det øjeblik vi kommer ind ad døren til vi er nået i mål. Om løsningen bliver i VB, C#, Perl, Python, PHP eller noget helt 6. er ikke afgørende for os. Det er til gengæld afgørende at vælge det mest ef

Erfaring og læring

  • Fejl er et skridt mod ny læring og viden – deles de med fællesskabet bliver alle klogere. Vi gør derfor meget ud af at se muligheder i stedet for udfordringer og gør meget ud af at dreje ting til det positive!
  • Vi ser det som en pligt at dele ud af vores viden og vores erfaringer. Det betyder, at vi bidrager til Open Source-miljøet, arbejder med praktikanter og elever, samt støtter diverse organisation med IT udvikling.

Ingen hokus pokus

I IT Kartellet er vi dem vi er og prøver hverken at lyve os større eller bedre end vi er. Vi er kreative softwareudviklere, som brænder for at skabe nye værdiskabende løsninger i samarbejde med en masse andre dygtige mennesker. Ikke så meget hokus pokus, ingen lange rapporter – bare programmering og problemløsning!