Cases

Ens omgangskreds siger meget om en, derfor viser vi gerne vores stolt frem. Her er plads til alle, store som små. Vi har endda skrevet lidt ekstra om nogle af vores super seje samarbejdspartnere, så du har mulighed for at se hvad vi har lavet sammen.

Vi har siden 2009 hjulpet utallige virksomheder med store og små opgaver og det vi er stoltest af er, at vi stadigvæk har en stor del kunderne endnu. Vi går utrolig meget op i, at vi har et tillidsfuldt og langt samarbejde – hvor vi sammen kan udfolde teknikken og få det bedste ud af de mange muligheder der opstår derved!

Udforsk vores cases

Argon 18

United Cycling / Argon 18 har udarbejdet et design, hvor IT-Kartellet har udviklet systemintegrationer mellem Drupal og Navision og en frontend-applikation.


Læs mere om @title

Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring var i besiddelse af store mængder data fra tracking af besøgende på virksomhedens hjemmesider. Kvaliteten af dataen var dog ikke høj nok, ligesom implementeringen trængte til et gennemsyn.


Læs mere om @title

Lindab

IT Kartellet trådte ind som samarbejdspartner og arbejdede tæt sammen med Lindabs procesejere for at identificere passende automatiseringsemner igennem udarbejdelse af business cases.


Læs mere om @title