Lindab

Lindab, en førende virksomhed inden for ventilation i Europa, søgte en partner til at genoplive deres automatiseringsprojekt. IT Kartellet stod klar til opgaven med procesoptimering og automatisering ved hjælp UiPath til udvikling af RPA (Robotic Process Automation). Målene for projektet var at højne jobtilfredsheden, imens der blev fjernet manuelle indtastningsopgaver på tværs af divisionerne.

 

I samarbejdet med projektledere i Lindlab, kunne IT Kartellet identificere processer, der var velegnet til automatisering. "Vi valgte en meget simpel proces og en, der var mere avanceret. Begge viste stort potentiale for skalering på et senere tidspunkt, men vi ønskede at bygge et solidt fundament først", siger RPA Lead for IT-Kartellet, Jeppe Jespersen.

 

Da den første automatisering blev lanceret, blev timer af kedeligt arbejde sparet fra den første uge, og kvaliteten forbedredes markant også. Omfanget af arbejdet for denne automatisering voksede hurtigt og sparer timer af arbejde på en daglig basis allerede.

Lindlab App

Automatisering, partnerskab og effektivitet

Vi begyndte med at automatisere to processer – en simpel og en mere avanceret. Dette skabte et solidt grundlag for fremtidig skalerbarhed, samt beviste den model for businesscases, der var lagt til grund for udvælgelsen. Resultaterne af automatiseringen fremstod klare allerede i den første uge efter lanceringen, hvor der blev sparet timevis af kedeligt arbejde, og datakvaliteten steg markant.

 

Vores samarbejde med Lindab er blevet grundlaget for deres arbejde med RPA, som med helhedsorienteret tilgang, har gjort automatiseringsprocessen både sikker og effektiv. Som CFO for Lindab Sverige AB, Maciej Labunski, påpegede, er IT Kartellet nu en strategisk partner, der støtter deres mål om procesforbedringer ved hjælp af RPA.


 

"Samarbejdet med IT-Kartellet danner grundlag for vores robotiseringsrejse; deres kompetence og holistiske syn gør processen sikker og effektiv. Vi betragter derfor IT-Kartellet som en oplagt strategisk partner i forhold til vores indsats for procesforbedring ved hjælp af RPA"

CFO for Lindab Sverige AB, Maciej Labunski

Vil du vide mere?

Jeppe er vores mand, når det kommer til robotprocesautomatisering. Med mange års erfaring og en 'Vi kan gøre det!' indstilling, er det ikke underligt, at Jeppe er en af Kartels fineste medlemmer.

Jeppe Dige Jespersen

RPA Manager
+45 41 44 60 68

Det er ikke hver dag, at man møder en person med en stor passion for både tatoveringer og ordnede systemer - men det er præcis den slags person, Kristoffer er, og det er også derfor, han passer så godt ind i Kartellet.

Kristoffer Tanghus Sørensen

RPA Konsulent