.
Lasse Munk

Lasse Munk - DA

Software Engineer
lm@it-kartellet.dk

Vi er glade for at byde Lasse Munk velkommen til IT Kartellet som ny React-udvikler. Lasse er en dygtig og erfaren udvikler, der allerede er blevet kastet for løverne og er travlt optaget af at udvikle for @JKS. Lasse har en passion for teknologi og en stærk interesse i .NET. Han har bred erfaring i udvikling af webapplikationer, desktop-applikationer og mobilapplikationer, samt erfaring i udvikling i @unity. Derudover har Lasse tidligere arbejdet med lyddesign og vil derfor kunne være en del af vores lille filmteam, som vi lancerede tidligere i år. Af en eller anden grund synes vi at tiltrække det bedste talent fra filmbranchen. Vi er super glade for at have dig på holdet Lasse og ser frem til at lære dig endnu bedre at kende!

3 (fun) facts about Lasse

  • Som en del af Københavns Laptop Orkester åbnede Lasse den danske pavillon på OL i Rio de Janeiro 2016.
  • Lasse lavede tech / byggede robotter / lavede programmering til alle slags projekter lige fra små børneteater til store A/V-udstillinger i f.eks. FN-bygningen i New York.
  • Lasse skabte D.O.R.T.H.E. - en maskine, der oversætter poesi til elektronisk musik ved hjælp af genbrugs-/affaldselektronik.

What is my biggest internet achievement?

Det var nok, da jeg lavede en robot af en skrivemaskine og genbrugselektronik, som spillede musik alt efter stemningen i teksten skrevet på skrivemaskinen. Det var i de meget tidlige dage af maskinlæring.

Mød D.O.R.T.H.E her: D.O.R.T.H.E