Cases

Ens omgangskreds siger meget om en, derfor viser vi gerne vores stolt frem. Her er plads til alle, store som små. Vi har endda skrevet lidt ekstra om nogle af vores super seje samarbejdspartnere, så du har mulighed for at se hvad vi har lavet sammen.

Vi har siden 2009 hjulpet utallige virksomheder med store og små opgaver og det vi er stoltest af er, at vi stadigvæk har en stor del kunderne endnu. Vi går utrolig meget op i, at vi har et tillidsfuldt og langt samarbejde – hvor vi sammen kan udfolde teknikken og få det bedste ud af de mange muligheder der opstår derved!

Udforsk vores cases

Alpi

Da transport- og logistikvirksomheden ALPI besluttede at stige på digitaliseringstoget, var det med det forbehold, at der ikke skulle digitaliseres bare for digitaliseringens skyld. Hvert enkelt tiltag skulle give mening for såvel kunderne som for medarbejderne.


Læs mere om @title

Lindab

IT Kartellet trådte ind som samarbejdspartner og arbejdede tæt sammen med Lindabs procesejere for at identificere passende automatiseringsemner igennem udarbejdelse af business cases.


Læs mere om @title