Ydelser

“Vi er frygtløse digitale håndværkere, som stortrives i det uformelle, simple og positive. Vi samarbejder med vores kunder for at skabe værdifulde forandringer.” 

Data Science

Data Science

Data er hjørnestenen i beslutningstagning og strategisk planlægning. IT Kartellets Data Science-tjenester sætter virksomheder i stand til at udnytte hele potentialet af deres data, omdanne det til handlingsorienterede indsigter og drive værdi på tværs af alle aspekter af organisationen. Vores ekspertise ligger i at håndtere, forstå og udtrække værdifuld information fra store datasæt, hvilket muliggør, at vores kunder kan træffe informerede beslutninger og optimere deres drift.

Læs mere om @title
IoT

IoT

Internet of Things (IoT) har været blandt os i noget tid, og derfor forsøger vi hos IT Kartellet at være innovative i udnyttelsen af internetforbundne enheder til bæredygtige og smarte løsninger på tværs af forskellige sektorer. IoT, med sit netværk af sensorer og enheder, indsamler og overfører data problemfrit over trådløse netværk, hvilket revolutionerer måden, vi interagerer med verden omkring os på. Hos IT Kartellet udnytter vi IoT til at frigøre nye potentialet inden for driftseffektivitet, miljømæssig bæredygtighed og forbedrede tjenester.

Læs mere om @title
Mobile Development

Mobile Development

Hos IT Kartellet specialiserer vi os i at udvikle innovative mobilapplikationer, der imødekommer dine unikke forretningsbehov. Med en omfattende pakke af teknologier leverer vi skræddersyede mobilløsninger, der udmærker sig inden for funktionalitet, brugeroplevelse og ydeevne. Uanset om det er udvikling af en helt ny app fra bunden eller tilpasning af en eksisterende til at imødekomme nye krav, sikrer vores ekspertise, at din mobile tilstedeværelse er stærk, engagerende og i tråd med dine forretningsmål.

Læs mere om @title
RPA

RPA

RPA står for Robotic Process Automation, og er en teknologi, der bruges til at automatisere manuelle og rutineprægede opgaver på en computer. En RPA-robot er med andre ord ikke en fysisk robot, men blot et stykke software, der kan programmeres til at efterligne en brugers handlinger på en computer. Dette kan - blandt mange andre fordele - frigive brugerens tid, som så kan bruges på mere værdiskabende opgaver....

Læs mere om @title
Systemintegrationer

Systemintegrationer

Systemintegrationer er rygraden i effektiv drift for virksomheder. Hos IT Kartellet er vi eksperter i at orkestrere den komplekse dans af at integrere forskelligartede systemer, så de fungerer i harmoni for at understøtte dine forretningsmål. Vores ekspertise spænder over at forbinde front-end applikationer med datalagre, integrere ERP-systemer som Navision i dine interne systemer og udvikle brugerdefineret middleware til at samle eventuelle huller i din IT-infrastruktur.

Læs mere om @title
Web Development

Web Development

Siden vi blev grundlagt i 2009 har vi arbejdet med store og små webapplikationer. Både i form af open source applikationer, som vi har udvidet og bygget videre på, men også skræddersyede løsninger, der har skulle løfte et meget specifikt behov. Vi har kompetencer indenfor langt de fleste moderne teknologier til webudvikling, hvorfor vi gør en ære ud af at vælge lige netop den rigtige teknologi for dig!

Læs mere om @title

I tvivl om, hvad du har brug for?