RPA

Automatisering

RPA står for Robotic Process Automation, og er en teknologi, der bruges til at automatisere manuelle og rutineprægede opgaver på en computer. Dette kan - blandt mange andre fordele - frigive brugerens tid, som så kan bruges på mere værdiskabende opgaver.

Hos IT Kartellet er vi knivskarpe på RPA, og med en gennemprøvet metode sørger vi for at jeres kontorrobotter kommer hurtigt og sikkert i drift.

  • Vi bruger standard skabeloner og frameworks til alle automatiseringer. Hver kontorrobot er ikke en ny, dyb tallerken, der skal opfindes, men som regel en variant af noget, vi har set før. 

Fordele ved RPA

Tidsbesparelser

Ved at automatisere trivielle, gentagne opgaver, kan der spares store mængder tid. Tiden kan så bruges af jeres medarbejdere på de opgaver, der ikke så let kan automatiseres: Idégenerering, kundepleje og andre salgsaktiviteter.

Øget kvalitet

Kontorrobotter udvikles specifikt til at håndtere store arbejdsmængde, og til at udføre arbejdet på samme hver eneste gang. Det betyder færre fejl, og det betyder at når der sker fejl, håndteres også disse på en ensartet måde hver eneste gang.

Glade medarbejdere

Vi oplever gang på gang at kontorobotterne bliver taget godt imod, og bliver hurtigt en værdsat kollega, der med største glæde tager sig af de opgaver, medarbejderne med lige så stor glæde giver fra sig. Det er ren win-win.

Bedre processer

Mange virksomheder har processer, der godt kunne trænge til et olieskift. Derfor går vi aldrig til en opgave med automatisering som eneste løsning, men som blot én af mange mulige, der kan skabe værdi for kunden.

Se film, hvor Jeppe fortæller om RPA

IT Kartellets RPA-eksperter

Jeppe er vores mand, når det kommer til robotprocesautomatisering. Med mange års erfaring og en 'Vi kan gøre det!' indstilling, er det ikke underligt, at Jeppe er en af Kartels fineste medlemmer.

Jeppe Dige Jespersen

RPA Manager

Det er ikke hver dag, at man møder en person med en stor passion for både tatoveringer og ordnede systemer - men det er præcis den slags person, Kristoffer er, og det er også derfor, han passer så godt ind i Kartellet.

Kristoffer Tanghus Sørensen

RPA Konsulent

Maratonløber, lærer, CEO - måske er det nemmere at tale om de ting, Henrik ikke kan. Men én ting er sikkert: Han er en 100% dedikeret kartellist!

Henrik Thorn

Managing Director

Vores kunder siger...

Lindab Sverige

”Samarbejdet med IT Kartellet danner grundlaget for vores automatiseringsrejse; deres kompetencer og helhedssyn gør processen sikker og effektiv. 
 


Vi betragter derfor IT Kartellet som en selvskreven strategisk partner i forhold til vores effektivitetsprocesser knyttet til RPA”.

Maciej Labunski
CFO Lindab Sverige AB

Alpi Air & Sea

"Vi ledte efter en samarbejdspartner der kunne hjælpe os i de ”skæve situationer”, og som kunne stille os de rigtige spørgsmål og udfordre os på vores processer - og det kan IT-kartellet. 


De kan snakke IT sprog, økonomi sprog, men også helt almindeligt dansk, så alle i organisationen er meget trygge, hvilket skaber en meget konstruktiv proces.
 

IT-kartellet har ikke bygget den sidste robot for os og vi sætter stor pris på vores samarbejde."

 

Christine Østergård Nielsen
Digital Processing Air & Sea

Lindab Danmark

"Fordelen ved at arbejde med IT-Kartellet er størrelsen. Der er få kontaktpersoner, men et stort bagland med mange kompetencer, og det giver en stor tryghed.

 

En anden fordel jeg ser, er den direkte kommunikation. IT-Kartellet er gode til at være ærlige, hvis noget simpelthen ikke giver mening, for som de siger, "målet er glade og tilfredse kunder" og det er lykkes rigtig godt hos os.

 

Troværdigheden og den jordnære tilgang til problemløsning passer rigtig godt ind i vores virksomhed."

 

Thomas Axelsen
Digitaliseringschef, Lindab Danmark
 

UiPath Partner Logo

At IT Kartellet er UiPath Authorized Partner betyder, at vi har et officielt og tæt partnerskab med UiPath, som i flere år er udråbt leverandør af den førende platform til Robotic Process Automation.

 

Partnerskabet giver os adgang til ressourcer, værktøjer og support fra UiPath, hvis vi har brug for det for at implementere og levere RPA-løsninger til vores kunder.

 

Men det stiller også krav til os; blandt andet kræves det at vores konsulenter er certificerede i UiPaths produkter, hvilket vi er - på allerhøjeste niveau!