.
Adam Vongrej

Adam Vongrej

Lead Developer
adv@it-kartellet.dk

Adam er et bæst - både på kontoret og i fitnesscentret. En dedikeret udvikler, en ydmyg mand, og en fantastisk atlet. Vi føler os meget velsignede over at kunne kalde ham Web Tech Lead hos Kartellet.

Adam har været en del af familien for evigt. Vi tog ham under vores vinger, da han var nyuddannet, og siden er han blevet en af vores vigtigste ressourcer. Intet føles umuligt, når han er på et projekt, og hans dedikation til ren kode og skalerbare løsninger er forbløffende. Han vil slå dig i skak, spise resten af din frokost og retmæssigt skamme dig over ikke at bruge Linux på din computer.

3 (fun) facts about Adam

  • Blandt mine kolleger er jeg helt sikkert det største "madøre".
  • Kaffe får mig normalt til at falde i søvn.
  • Jeg er lidt af en rengøringsfanatiker. Nogle gange finder jeg mig selv med at gøre mit badeværelse rent ved midnatstid.

What is my biggest internet achievement?


Jeg gætter på, at man kunne sige, at jeg nåede Global Elite-ranglisten (den højeste rang) i CS:GO, som er et skydespil. Det tog mig omkring 2K timer!!

Skal du være en del af kartellet?

Vi er frygtløse digitale håndværkere, som stortrives i det uformelle, simple og positive. Vi samarbejder med vores kunder for at skabe værdifulde forandringer. Først og fremmest er vi dog mennesker, hvorfor vi er lige så dine hobbyer og passioner.

Mange af os har arbejdet sammen i mange år – og vi håber og går efter, at vi kommer til at arbejde sammen mange år endnu. Vi beklager derfor hvis vores humor bliver lidt for intern – vi elsker bare at have det sjovt sammen!